GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Spring brunch ideeën
 

Spring brunch ideeën 

 Lente is in volle bloei, en wat is er nu beter dan dit seizoen te omarmen met een heerlijke en verfijnde brunch? Of je nu geniet van een ontspannen ochtend met familie of een vrolijke middag met vrienden plant, een lentebrunch is de perfecte gelegenheid om te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Hier zijn enkele smaakvolle en inspirerende ideeën om je lentebrunch onvergetelijk te maken.

 Frisse Starters

 Begin je brunch met lichte en verfrissende. Denk aan een kleurrijke fruitsalade met een vleugje munt, of heerlijke yoghurt- en granolaparfaitjes geserveerd in elegante glazen. Voor de meer avontuurlijke fijnproevers kunnen bruschetta's met tomaat en basilicum een verrukkelijke optie zijn.

Voor het serveren van het voorgerecht zijn de coupe twirl sets van &Klevering of de champagne glazen van Anna + Nina perfect. De glazen coffee spoons van à la zijn ook een leuke toevoeging.

 Hoofdgerechten

Laat je gasten watertanden met verrukkelijke hoofdgerechten die lente schreeuwen. Een quiche met verse groenten en geitenkaas is altijd een winnaar. Voor degenen die van een zoetere twist houden, kan een bessengevulde wentelteefje met een vleugje kaneel een heerlijke keuze zijn. Ontdek de heerlijke quiche schalen van Val Pottery om je quiches in te bakken of te serveren. De wentelteefjes kunnen geserveerd worden op borden van &Klevering.

 Bijgerechten

Maak je brunch compleet met een selectie van heerlijke bijgerechten die perfect passen bij het seizoen. Geroosterde groenten, zoals wortelen en pastinaak, geglazuurd met een honing-dijon sausje, voegen een echte touch toe aan je tafel. Serveer ook een knapperige salade met gemengde lentegroenten en een lichte vinaigrette voor een verfrissende toevoeging. De kleurrijke kommen van Anna + Nina zijn ideaal om salades in te serveren.

 Desserts

Geen brunch is compleet zonder een dessert om van te genieten. Pannenkoeken met slagroom en aardbeien zijn een leuke optie, net als mini-cupcakes met een lichte citroenglazuur. Als drankje kunnen koffie's geserveerd worden in leuke mokken van Val Pottery, of heerlijke homemade lemonades met verse muntblaadjes en plakjes citroen in de gestreepte karaf van Fest Amsterdam.

 Aankleding

De aankleding is net zo belangrijk als het eten. Frisse bloemen, zoals tulpen en narcissen, in heldere vazen voegen een vleugje kleur toe aan je tafel. De vazen van Val Pottery zijn hier ideaal voor. Je vindt deze in de kleuren geel, roze en blauw, zowel gestreept als effen. 

Gebruik lichte en luchtige tafelkleden en servetten om een gevoel van verfijning te creëren dat perfect past bij het seizoen. Ook de onderzetters van Studio Matrix zijn een leuk detail om drankjes op te plaatsen. Of de chèr etagère om het dessert op te serveren.

 Met deze inspirerende ideeën voor een lentebrunch ben je helemaal klaar om je gasten te verwennen.
Geniet van het samenzijn, deel heerlijk eten en laat de lente in volle glorie stralen op je tafel!